379
歷史

Latest News

Genius Tips for Garments Care

Jeeves of Belgravia shared in-depth garment care tips to the DailyMail in the UK. From proper storage techniques to stain removal tips, also the correct use of hangers as well as moth prevention. A very concise article. Click here to read the full article. Jeeves (HK) Ltd

Read more

歷史

Jeeves of Belgravia(潔服師) 是一家獨一無二的衣物護理公司,客戶遍佈全球。公司四十年前在倫敦市中心開業,其超卓的服務質素迅速譽滿倫敦社會菁英,甚至英國皇室亦是其客戶。Jeeves多年來提供一流服務,秘訣在於把其一貫對衣服的無微不至,與日新月異的科技結合起來。

1994年, 羅倩雯女士 (Filomena M. Merszei)在香港開辦首家Jeeves。公司旋即成為高雅、時尚一族乾洗及護理衣物的不二之選。在香港,公司長久以來是頂級時裝及定造服裝店的信心之選。要打理優質衣服、物料和配飾,Jeeves的服務可說是不可或缺。

現在,世界各地包括倫敦、紐約、香港、雅加達、伊斯坦布爾和吉隆坡的客戶都對Jeeves of Belgravia的認真服務和專業技術推崇備至。